Скрыть объявление
C 10.09.2016 на форуме стали платными следующие разделы:
Оборудование для пивоварения, Делаем пиво по рецептам
Подробнее, почему так произошло, можно прочитать здесь...
Оборудование для пивоварения, Делаем пиво по рецептам
Подробнее, почему так произошло, можно прочитать здесь...
Скрыть объявление
Набираем модераторов, которые хотят принять участие в развитии форума и сделать его более интересным и информативным.
Основные требования к претендентам - регистрация на форуме более 1 года, сообщений не менее 400.
Основные функции модератора - чистка флуда и рекламы, перенос сообщений или тем в соответствии с разделами форума, слежение за правилами разделов.
Дополнительные - развитие и оптимизация функционала форума, добавление интересного материала из вне форума.
Преимущества - VIP статус, помощь в деле, которое вам не без различно, скидка в магазине ингредиентов 5%.
Заявки можно оставлять здесь.
Стили пива
28B. Кислое пиво смешанного брожения Mixed-Fermentation Sour Beer Американский дикий эль American Wild Ale

Цветность 2 - 50 SRM
1.020 - 1.090 SG
1.000 - 1.016 SG
2 - 10 %
5 - 50 IBU
2 - 3 vol
Описание: Entry Instructions: The entrant must specify a description of the beer, identifying the yeast/bacteria used and either a base style or the ingredients/specs/target character of the beer. A sour and/or funky version of a base style of beer.
Профиль: OG, FG, IBUs, SRM and ABV will vary depending on the underlying base beer.
Состав: Varies with base style. Virtually any style of beer. Usually fermented by Lactobacillus and/or Pediococcus, often in conjunction with Saccharomyces and/or Brettanomyces. Can also be a blend of styles. Wood or barrel aging is very common, but not required.
Аромат: Variable by base style. The contribution of non-Saccharomyces microbes should be noticeable to strong, and often contribute a sour and/or funky, wild note. The best examples will display a range of aromatics, rather than a single dominant character. The aroma should be inviting, not harsh or unpleasant.
Внешнее описание: Variable by base style. Clarity can be variable; some haze is not a fault. Head retention can be poor due to high levels of acid or anti-foam properties of some lactobacillus strains.
Ощущения во рту: Variable by base style. Generally a light body, almost always lighter than what might be expected from the base style. Generally moderate to high carbonation, although often lower in higher alcohol examples.
История: Modern American craft beer interpretations of Belgian sour ales, or experimentations inspired by Belgian sour ales.
Коммерческие примеры: Boulevard Love Child, Cascade Vlad the Imp Aler, Jester King Le Petit Prince, Jolly Pumpkin Calabaza Blanca, Russian River Temptation, The Bruery Rueuze, The Bruery Tart of Darkness