Скрыть объявление
C 10.09.2016 на форуме стали платными следующие разделы:
Оборудование для пивоварения, Делаем пиво по рецептам
Подробнее, почему так произошло, можно прочитать здесь...
Оборудование для пивоварения, Делаем пиво по рецептам
Подробнее, почему так произошло, можно прочитать здесь...
Скрыть объявление
Набираем модераторов, которые хотят принять участие в развитии форума и сделать его более интересным и информативным.
Основные требования к претендентам - регистрация на форуме более 1 года, сообщений не менее 400.
Основные функции модератора - чистка флуда и рекламы, перенос сообщений или тем в соответствии с разделами форума, слежение за правилами разделов.
Дополнительные - развитие и оптимизация функционала форума, добавление интересного материала из вне форума.
Преимущества - VIP статус, помощь в деле, которое вам не без различно, скидка в магазине ингредиентов 5%.
Заявки можно оставлять здесь.
Стили пива
31B. Пиво с альтернативным сахаром Alternative Sugar Beer Пиво с альтернативными ингредиентами Alternative Fermentables Beer

Цветность 2 - 50 SRM
1.020 - 1.090 SG
1.006 - 1.016 SG
2 - 10 %
5 - 50 IBU
2 - 3 vol
Описание: An Alternative Fermentables Beer is a standard beer (Classic Style or not) with additional fermentable sugars (e.g., honey, brown sugar, invert sugar, molasses, treacle, maple syrup, sorghum, etc.) added. See the Introduction to Specialty-Type Beer section for additional comments, particularly on evaluating the balance of added ingredients with the base beer. A harmonious marriage of sugar and beer, but still recognizable as a beer. The sugar character should both be evident but in balance with the beer, not so forward as to suggest an artificial product.Entry Instructions: The entrant must specify a base style, but the declared style does not have to be a Classic Style. The entrant must specify the type of sugar used.
Профиль: OG, FG, IBUs, SRM and ABV will vary depending on the underlying base beer.
Состав: Varies with base style. An Alternative Fermentables Beer is a standard beer (Classic Style or not) with additional fermentable sugars (e.g., honey, brown sugar, invert sugar, molasses, treacle, maple syrup, sorghum, etc.) added.
Аромат: Same as the base beer, except that some additional fermentables (honey, molasses, etc.) may add an aroma component. Whatever additional aroma component is present should be in balance with the beer components, and be a pleasant combination.
Внешнее описание: Same as the base beer, although some sugars will bring additional colors.
Ощущения во рту: Same as the base beer, although depending on the type of sugar added, could increase or decrease the body.
Коммерческие примеры: Bell’s Hopslam, Fullers Honey Dew, Lagunitas Brown Shugga’