Скрыть объявление
C 10.09.2016 на форуме стали платными следующие разделы:
Оборудование для пивоварения, Делаем пиво по рецептам
Подробнее, почему так произошло, можно прочитать здесь...
Оборудование для пивоварения, Делаем пиво по рецептам
Подробнее, почему так произошло, можно прочитать здесь...
Скрыть объявление
Набираем модераторов, которые хотят принять участие в развитии форума и сделать его более интересным и информативным.
Основные требования к претендентам - регистрация на форуме более 1 года, сообщений не менее 400.
Основные функции модератора - чистка флуда и рекламы, перенос сообщений или тем в соответствии с разделами форума, слежение за правилами разделов.
Дополнительные - развитие и оптимизация функционала форума, добавление интересного материала из вне форума.
Преимущества - VIP статус, помощь в деле, которое вам не без различно, скидка в магазине ингредиентов 5%.
Заявки можно оставлять здесь.
Стили пива
13B. Британский коричневый эль British Brown Ale Коричневое британское пиво Brown British Beer

Цветность 12 - 22 SRM
1.040 - 1.052 SG
1.008 - 1.013 SG
4.2 - 5.4 %
20 - 30 IBU
1.8 - 2.5 vol
Описание: A malty, brown caramel-centric British ale without the roasted flavors of a Porter.
Состав: British mild ale or pale ale malt base with caramel malts. May also have small amounts darker malts (e.g., chocolate) to provide color and the nutty character. English hop varieties are most authentic.
Аромат: Light, sweet malt aroma with toffee, nutty, or light chocolate notes, and a light to heavy caramel quality. A light but appealing floral or earthy hop aroma may also be noticed. A light fruity aroma may be evident, but should not dominate.
Внешнее описание: Dark amber to dark reddish-brown color. Clear. Low to moderate off-white to light tan head.
Ощущения во рту: Medium-light to medium body. Medium to medium-high carbonation.
История: Brown ale has a long history in Great Britain, although several different types of products used that name at various times. Modern brown ale is a 20th century creation as a bottled product; it is not the same as historical products of the same name. A wide range of gravities were brewed, but modern brown ales are generally of the stronger (by current UK standards) interpretation. This style is based on the modern stronger British brown ales, not historical versions or the sweeter London Brown Ale. Predominately but not exclusively a bottled product currently.
Коммерческие примеры: Maxim Double Maxim, Newcastle Brown Ale, Riggwelter Yorkshire Ale, Samuel Smith’s Nut Brown Ale, Wychwood Hobgoblin